El parc de la Llacuna acollirà el primer correcan de Montcada i Reixac

Divendres, 15 de març de 2019 a les 10:00

Atenent una demanda de l'Ajuntament, l'AMB assumirà la creació d'un parc caní a la zona de Mas Duran que començarà a construir-se aquest dilluns 15 d'abril.

La zona, de 2.000 m2, estarà tancada per tal que els animals puguin córrer en llibertat sense molestar la resta d’usuaris del parc i comptarà amb una font per a les mascotes. La previsió és que les obres s'allarguin unes quatre setmanes hàbils, estant el correcan disponible a partir de la segona meitat del mes de maig.

L’Àrea Metropolitana de Barcelona, ens que gestiona el parc de la Llacuna, serà l'encarregada de dur a terme el projecte. L’Ajuntament, per la seva banda, farà una campanya d’informació i civisme per garantir el bon ús del nou equipament per part dels usuaris i també per promoure la convivència entre les persones que, amb gos o sense, visiten el parc de la Llacuna i el Pla de Reixac.

Aquesta serà la primera instal·lació d’aquest tipus que es fa a Montcada i Reixac i l’objectiu del consistori és crear-ne més, en d’altres punts del municipi. De fet, la proposta d'obrir correcans a Montcada i Reixac estava inclosa als Pressupostos Participatius 2018-2019, però no la iniciativa no va comptar amb els vots suficients.

Darrera actualització: 11.04.2019 | 09:31