Convocat la 7a edició del concurs de cartells del Dia de les dones treballadores

Dilluns, 11 d'octubre de 2021 a les 10:00

Les propostes que serviran per escollir la imatge que il·lustrarà els elements promocionals de la celebració del 8 de març es poden presentar fins al 14 de gener de 2022.

  • Les obres han de ser inèdites, en format A3 vertical, amb tècnica lliure i la seva temàtica ha de vessar sobre la igualtat de gènere, així com les lluites socials i laborals de les dones.
  • Es poden presentar a la Casa de la Vila i a l’Espai Cultural Kursaal, en el seu horari habitual, o enviant un correu electrònic a oficinadona@montcada.org.
  • El primer premi està valorat amb 650 euros i s’hi podran atorgar un màxim de 4 accèssits, dotats amb la quantitat de 250 euros cadascun.

L’Ajuntament ha convocat la setena edició del concurs que servirà per triar el cartell que il·lustrarà els elements promocionals del Dia de les Dones Treballadores del 2022, ‘8 de març’. Hi poden participar persones residents a Catalunya, sense límit d’edat, i tenen temps per presentar-ne la seva proposta –només una per persona– fins al 14 de gener. Les obres han de ser inèdites, en format A3 vertical, no poden estar premiades ni publicades amb anterioritat, amb tècnica lliure i la seva temàtica ha de vessar sobre la igualtat de gènere, així com les lluites socials i laborals de les dones en plural. Els cartells han de dur el títol ‘8 de març de 2022. Dia de les dones treballadores’ o no dur cap títol.

Les propostes es poden lliurar a la Casa de la Vila (Major, 32) i l’Espai Cultural Kursaal (Masia, 39), de dilluns a divendres, de 9 a 19.30h. La recepció de cartells pot veure’s modificada degut a les mesures de mobilitat i obertura o tancament d’equipaments vigents amb motiu de la pandèmia de la Covid-19. També es poden presentar telemàticament, enviant un correu electrònic a l’adreça oficinadona@montcada.org. Les propostes no han de portar signatura i les dades personals s’hauran de presentar en una butlleta de participació.

El veredicte i lliurament de premis es farà al voltant del 8 de març, en data i lloc a determinar, i les imatges participants s’exposaran al Kursaal de l’1 de març a l’1 d’abril. El primer premi està valorat amb 650 euros i s’hi poden atorgar un màxim de 4 accèssits, dotats amb la quantitat de 250 euros cadascun.

Darrera actualització: 15.10.2021 | 08:53