Convocat el concurs per triar el cartell de la Festa Major 2021

Dijous, 4 de febrer de 2021 a les 00:00

Les obres participants s'han de presentar del 15 de març a l'1 d'abril

L'Ajuntament ha convocat la 32a edició del concurs de cartells per triar la imatge promocional de la Festa Major 2021, en la modalitat adults i infantil i juvenil. Les persones interessades hauran de presentar els seus treballs entre el 15 de març i l’1 d’abril, en format A3, i obligatòriament ha d’incloure el text ‘Festa Major 2021’. Si el lliurament es realitza de forma presencial, cal anar a la Casa de la Vila (Major, 32), en l'horari habitual d'obertura de l'equipament. En el moment de registrar l'obra, s'haurà d'omplir una butlleta en què es farà constar les dades personals de la persona. La via presencial està condicionada a les mesures de prevenció de la Covid-19 vigents en el  moment que comenci el termini de lliurament.

Qui opti pel correu electrònic, hauran d'enviar l'arxiu –no pot superar els 8 MB– amb la proposta de cartell a l'adreça cultura@montcada.org, conjuntament amb la butlleta de participació. Els treballs es poden presentar fins a les 23.59 h de l’1 d’abril. Les bases del certamen i la butlleta d'inscripció es poden recollir als equipaments municipals i en format digital, a www.montcada.cat.

Cada concursant haurà de presentar una obra inèdita, amb un nombre il·limitat de tintes. En la modalitat adults hi opten les persones nascudes abans del 2003 i en la categoria infantil i juvenil s'estableixen 4 categories d'edat. L'obra guanyadora rebrà un premi de 800 euros i es poden atorgar 4 accèssits, dotats amb 150 euros cadascun. En el cas dels premis infantil i juvenil, consistiran en lots de productes artístics, culturals i educatius. La Festa Major de Montcada i Reixac 2021 se celebrarà del 21 al 24 de maig.
 

Darrera actualització: 04.02.2021 | 13:02