Convocat el concurs de cartells de Festa Major 2020

Dijous, 6 de febrer de 2020 a les 00:00

Les persones interessades a participar-hi hauran de lliurar les seves propostes fins al 30 de maig, per correu electrònic.

L'Ajuntament ha convocat la 32a edició del concurs de cartells per triar la imatge promocional de la Festa Major 2020, en la modalitat adults i infantil i juvenil. Les persones interessades hauran de presentar els seus treballs en format A3, i obligatòriament ha d’incloure el text ‘Festa Major 2020’. A causa del coronavirus, la forma d'enviament serà únicament per correu electrònic i la data màxima serà el 30 d'abril, en la modalitat adulta i per a infants i joves. A més de l'obra, cal adjuntar la butlleta d'inscripció en el correu electrònic.

L'arxiu digital amb la proposta no pot superar els 8 MB i l'adreça és cultura@montcada.org. Les bases del certamen i la butlleta d'inscripció es poden recollir als equipaments municipals i en format digital, a www.montcada.cat.

Cada concursant haurà de presentar una obra inèdita, amb un nombre il·limitat de tintes. En la modalitat adults hi opten les persones nascudes abans del 2002 i en la categoria infantil i juvenil s'estableixen 4 categories d'edat. L'obra guanyadora rebrà un premi de 800 euros i es poden atorgar 4 accèssits, dotats amb 150 euros cadascun. En el cas dels premis infantil i juvenil, consistiran en lots de productes artístics, culturals i educatius. 

Darrera actualització: 09.04.2020 | 12:41