Convocada una concentració a la Casa de la Vila per mostrar el rebuig a les agressions homòfobes

Dimecres, 15 de setembre de 2021 a les 00:00

L’acte, que començarà a les 20h, ha estat convocat per la Taula local LGTBIQ, formada per l’Ajuntament i persones del col·lectiu LGTBIQ (Lesbianes, Gais, Transgèneres, Bisexuals, Intersexuals i Queers).

  • Una de les darreres agressions es va produir la setmana pasada al municipi quan un veí va ser increpat verbalment mentre caminava pel carrer de matinada.
  • Les víctimes de LGTBIQ-fòbia tenen un punt d’atenció local gràcies a un conveni signat entre el consistori i l’Observatori contra l’Homofòbia (OCH).

La Taula local LGTBIQ de Montcada i Reixac convoca una concentració que es farà aquest dimecres, a partir de les 20h, davant de la Casa de la Vila (Major, 32) com a resposta a les darreres agressions homòfobes que s’han produït al conjunt de l’Estat, entre les que es troba la que va patir un veí del municipi quan la setmana passada va ser increpat verbalment mentre caminava de matinada al carrer. La Taula local LGTBIQ està formada per l’Ajuntament i persones del col·lectiu LGTBIQ (Lesbianes, gais, transgèneres, bisexuals, intersexuals i queers).

L’Observatori contra l’homofòbia (OCH), que ofereix un punt d’atenció a les víctimes de LGTBIQ-fòbia gràcies a un conveni signat amb el consistori, ha confirmat la seva participació en aquesta concentració i alerta que en el portem de 2021 ja s’han produït a Catalunya 196 incidències relacionades amb la LGTBIQ-fòbia, el que suposa un increment del 36% respecte a l’any 2020.

Darrera actualització: 15.09.2021 | 11:13