Controlat el foc a Collserola que ha afectat Montcada i Reixac

Dimarts, 8 de juny de 2021 a les 21:00

L'incendi no ha afectat directament cap barri montcadenc. Els cossos de seguretat han demanat al veïnat de la Zona 21 i de Can Cuiàs que es confinés a casa per evitar la inhalació del fum.

L'incendi que s'ha declarat aquest dimarts, 8 de juny, al Parc de Collserola cap a les 18.30 h, en terme de Barcelona, està controlat (no extingit). El foc ha passat per Montcada i Reixac cap a les 20 h i tot i que no ha afectat directament cap barri local, s'ha demanat a la ciutadania dels nuclis propers al bosc, la zona 21 de Terra Nostra i Can Cuiàs, que es confinés a casa a causa del fum i les cendres generades per l'incendi. La Policia Local de Montcada i Reixac ha anat informant la ciutadania d'aquests barris, per megafonia i amb les seves unitats, sobre les mesures de prevenció per evitar inhalació de fum, com tancar portes i finestres. El cos local també ha tallat la carretera d'accés al cementiri des de l'N-150.

Els treballs d'extinció van a càrrec dels Bombers de Barcelona (fins a 13 dotacions), els de la Generalitat (11 dotacions) i cap a les 21 h, els mitjans aeris s'han retirat. També hi intervenen la Policia Local, l'ADF La Serralada i l'agrupació de Protecció Civil de Montcada i Reixac. La Policia Local manté activat el canal 5 d'emergències, amb 5 unitats del cos local, 8 vehicles d'ADF i 1 de Protecció Civil. La superfície afectada ha estat de 10 hectàrees.

 

 

Darrera actualització: 08.06.2021 | 22:45

Imatges

Incendi a Collserola