Contracte reservat a centres especials de treball

Dimarts, 30 d'octubre de 2018 a les 09:00

L'Ajuntament ha licitat el servei de bugaderia mitjançant aquesta figura de contractació pública, que afavoreix les persones en situació o risc d'exclusió social.

L'Ajuntament de Montcada i Reixac ha licitat el servei de bugaderia mitjançant el que es denomina contracte reservat i només hi podran optar centres especials de treball, sense afany de lucre i que tinguin reconegut el seu caràcter social en els seus estatuts. La convocatòria és de 3 anys de durada, amb un màxim de dues pròrrogues, i amb un preu de licitació de 12.825 euros. Amb aquesta convocatòria, el consistori continua en la línia d'atorgar serveis a empreses i/o entitats que es dediquin a la inclusió, iniciada amb adjudicacions d'altres serveis com la gestió de la deixalleria i el manteniment dels espais enjardinats de les dependències municipals, el que suposa un avenç en les polítiques socials.

 "El Pla Local d'Inclusió Social inclou accions adreçades a la inserció laboral de persones amb algun tipus de discapacitat i accions en aquesta línia hi donen resposta", ha manifestat la presidenta de l'Àrea Social, Mar Sempere. El contracte reservat és una figura específica de la contractació pública que facilita la inclusió social i l'accés a l'ocupació de persones en situació o risc d'exclusió.

Darrera actualització: 30.10.2018 | 14:35