L’Ajuntament contracta tres persones aturades per dinamitzar el barri de Can Sant Joan

Dijous, 16 de gener de 2020 a les 00:00

L’Ajuntament de Montcada i Reixac ha contractat, dins del projecte ‘Treball als barris 2019’, tres persones aturades que s’encarregaran de dinamitzar la Muntanyeta de Can Sant Joan.

Es tracta d’un pla d’experimentació laboral que dona suport als territoris amb majors necessitats de reequilibri territorial; un programa impulsat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i finançat pel Ministeri d’Ocupació, Migracions i Seguretat Social.

Les tres persones han estat contractades per un període de sis mesos a jornada parcial i desenvoluparan tasques vinculades a l’Àrea Social. En concret, una d’elles serà l’encarregada de dur a terme la dinamització de l’Hotel d’Entitats de Can Sant Joan (carrer Viver, sn), que gestiona la regidoria de Ciutadania i Participació Ciutadana, mentre que les altres dues donaran suport al projecte de la regidoria d’Infància i Joventut ‘La Muntanyeta viu’.

El regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, Jaume Teixidó, ha valorat molt positivament el fet de realitzar intervencions que prioritzin aquells barris de Montcada i Reixac que, per les seves característiques, requereixen una atenció especial. “L’objectiu és millorar aquestes zones des del punt de vista ocupacional, social i econòmic, a partir d’accions d’ocupació i desenvolupament local que duguin a terme persones aturades”, ha assegurat.

Darrera actualització: 16.01.2020 | 14:42