Concentració de rebuig a la violència després de l’assassinat d’un home al barri de Terra Nostra

Dilluns, 3 de juny de 2019 a les 00:00

L’Ajuntament de Montcada i Reixac ha convocat una concentració per a demà dimarts 4 de juny, a les 19 h, a la Casa de la Vila (c. Major, 32), per mostrar la seva condemna a l’assassinat d’un home el passat dissabte al barri de Terra Nostra. L'acte inclourà la celebració d'un minut de silenci en solidaritat amb la víctima i els seus familiars.

L'alcaldessa en funcions, Laura Campos, ha lamentat els fets i ha reivindicat el caràcter pacífic de la ciutadania de Montcada i Reixac. “Volem deixar clar que rebutgem  frontalment qualsevol tipus de violència i que som una ciutat pacífica allunyada de conflictes", ha assegurat l’edil.

D’altra banda, atès que l’assassinat va tenir lloc a la via pública i va ser presenciat per diversos veïns, s’ha posat a disposició de la ciutadania el servei CUESB, Centre d’Urgències i Emergències Socials, per tal de donar suport psicològic i acompanyament a les persones que ho requereixin. Per fer ús del servei cal adreçar-se al telèfon de Policia Local 935 752 177.

Així mateix, el consistori també demana respecte i rigor als mitjans de comunicació en el tractament de la notícia, alhora que denuncia la persecució que aquests darrers dies estan patint tant els veïns i veïnes del barri com els familiars de la víctima.

Darrera actualització: 03.06.2019 | 18:55