Convocada una concentració de protesta i repulsa a Can Cuiàs davant un cas d’agressió sexual al barri

Dilluns, 15 de juliol de 2019 a les 12:00

Aquest dilluns, 15 de juliol, s’ha convocat una concentració a les 20 h davant el Centre Cívic Can Cuiàs (carrer Geranis, sn) per denunciar l’agressió sexual que va patir una jove de 21 anys ahir diumenge al mateix barri.

La concentració ha estat convocada de manera unitària per l’Ajuntament, el Consell de Dones de Montcada i Reixac, els grups de dones de Montcada i Reixac, diverses entitats locals i la societat civil en general.

L’Ajuntament ha posat a disposició de la víctima i de la seva família tota l’ajuda i atenció psicològica que sigui necessària. El consistori expressa la seva consternació i el seu rebuig més absolut a qualsevol tipus d’agressió que atempti contra la llibertat sexual de les dones. Així mateix, es continua treballant i lluitant per aconseguir una ciutat lliure de violències masclistes; on el feminisme, la igualtat, el respecte i la llibertat siguin principis bàsics de convivència.

L’agressió sexual va tenir lloc al voltant de les 7.10 h, quan la víctima va ser assetjada al portal de casa seva. L’agressor va acabar fugint després que un veí intentés aturar l’agressió en escoltar els crits de la noia i ara els Mossos d’Esquadra s’han fet càrrec de la investigació després d’haver-se presentat la denúncia.

Darrera actualització: 15.07.2019 | 14:52