Comença una nova edició del programa ‘Coneguem l’Ajuntament’

Dilluns, 6 de març de 2023 a les 00:00

L'alumnat de 3r de l'escola Font Freda ha donat aquest dilluns el tret de sortida a les visites que els centres educatius fan a la Casa de la Vila per tenir contacte amb les autoritats municipals i conèixer el funcionament de l'administració local.

L'activitat ‘Coneguem l'Ajuntament s'ha tornat a posar en marxa aquest dilluns amb la visita a les instal·lacions de la Casa de la Vila de l'alumnat de 3r de l'escola Font Freda. Amb aquesta iniciativa, el consistori convida els infants dels centres educatius del municipi perquè tinguin contacte amb les autoritats municipals i coneguin en primera persona l'activitat de l'administració local.

Els i les alumnes que han fet la visita aquest dilluns han pogut veure el despatx de l'alcaldessa, Laura Campos, i després han entrat a la Sala de Plens, on han pogut fer preguntes sobre el consistori a l'alcaldessa i a la regidora d'Educació, Jessica Segovia. Durant la visita, que està guiada per un actor, també es dedica un temps per parlar sobre el projecte del soterrament de la línia ferroviària R2 amb la projecció d’un vídeo amb imatges aèries sobre l’actual recorregut del tren que serà soterrat en el futur.

Durant les properes setmanes està prevista la visita d'uns 300 alumnes provinents d'altres escoles de Montcada com El Viver, Elvira Cuyàs, La Salle, El Turó, Reixac, Mitja Costa i FEDAC.

Darrera actualització: 06.03.2023 | 12:29