Comença la temporada de tardor 2022 a les jugateques dels parcs de les Aigües i de la Llacuna

Divendres, 16 de setembre de 2022 a les 09:00

Del 18 de setembre al 4 de desembre tots dos parcs acolliran cada diumenge al matí una proposta d’educació ambiental.

La temporada de les jugatecambiental de tardor 2022 es posa en marxa aquest diumenge, 18 de setembre, als dos parcs metropolitans de Montcada i Reixac, el de les Aigües i el de la Llacuna. Tots els diumenges al matí fins al 4 de desembre, els dos espais acolliran cadascun  una dotzena d’activitats d’educació ambiental i per fomentar la sostenibilitat (de 12 a 13 h).

Les propostes de la jugateca són diverses i inclouen tallers per conèixer la flora i la fauna dels dos parcs i el seu entorn, per elaborar cosmètica i altres elements amb productes naturals, de coneixement de patrimoni cultural i natural o bé, per estudiar la qualitat de l’aire, entre d’altres propostes. A més de l’activitat concreta, les dues jugateques compten amb espai de joc, que funciona d’11.30 a 13.30 h.

La jugateca del Parc de les Aigües inaugura la temporada de tardor amb Contes d’aigua, aquest diumenge a la Casa de les Aigües (d’11 a 12 h). Al Parc de la Llacuna, la programació arrenca amb un taller d’higiene sostenible.

Darrera actualització: 16.09.2022 | 13:07