Comença el recompte de vots de les eleccions municipals i europees

Diumenge, 26 de maig de 2019 a les 20:00

Fa uns minuts s’han tancat els col·legis electorals i ha començat el recompte de vots. Un total de 25.511 persones podien exercir el seu dret a vot a Montcada i Reixac avui, diumenge 26 de maig, amb motiu de les eleccions municipals i europees 2019, els onzens comicis locals des del 1979. 

A les 20h s’han tancat les 30 taules situades a 13 col·legis electorals: el Centre Cívic Can Cuiàs, l’escola Mitja Costa, la seu de l’AV Font Pudenta-Muntanyeta, l’institut Montserrat Miró, l’escola Elvira Cuyàs, l’escola Mas Rampinyo, l’Auditori Municipal, l’escola El Turó, l’Espai Jove Can Tauler, l’escola Reixac, l’institut La Ribera, el Centre Cívic La Ribera i el Kursaal.

La web municipal i els mitjans de comunicació locals ww.laveu.cat i els seus espais a les xarxes socials fan el seguiment de la jornada. Durant tota la jornada Montcada Ràdio (104.6 FM) està emetent butlletins cada hora fins conèixer els resultats de les eleccions Municipals. La Veu de Montcada i Reixac, en edició impresa, farà un número especial d’eleccions que sortirà al carrer el 31 de maig.

En aquests comicis locals s’han presentat 10 candidatures, una menys que les eleccions del 2015. Vuit de les llistes tenen actualment representació al consistori: PSC, Cs, ERC, Junts x Catalunya (PdCAT), En Comú Podem (ICV i Círculo Montcada), Alternativa per Montcada i Reixac (EUiA), CUP i PP. Altres dues candidatures s’han presentat per primer cop, Vivim Montcada i Reixac i VOX. Als anteriors comicis, hi van votar 13.991 persones sobre un cens de 25.067 electors, el que va suposar un 55,8% de participació. Per a les eleccions al Parlament Europeu, la ciutadania podia triar entre 32 candidatures (papereta blava). A les anteriors eleccions al Parlament Europeu, celebrades al 2014, va votar a la ciutat el 43% del cens.

Darrera actualització: 26.05.2019 | 20:06