Comença el procés de sol·licitud de subvencions per a les entitats

Divendres, 10 de desembre de 2021 a les 13:00

El termini estarà obert entre el 10 de desembre i el 31 de gener de 2022 i el tràmit només es podrà fer de forma telemàtica.

  • La documentació requerida s’ha de presentar a la seu electrònica de la pàgina web de l’Ajuntament (www.montcada.cat).
  • El 15 de desembre, es farà un taller formatiu sobre com tramitar les subvencions  a la Casa de la Vila, de 18 a 20h. Per participar-hi, s’ha de fer una inscripció prèvia.

L’Ajuntament obre aquest divendres, 10 de desembre, el termini per a què les entitats puguin presentar la seva sol·licitud per a la subvenció de l’any 2022. Per primera vegada, el procés, que estarà obert fins al 31 de gener, només es podrà fer de forma telemàtica i s’haurà de tramitar a la seu electrònica de la pàgina web de l’Ajuntament (www.montcada.cat), presentant la documentació que es requereix: imprès de sol·licitud, declaració responsable, fitxa del projecte i resum de la previsió anual de pressupost.

Per facilitar aquesta sol·licitud es poden consultar alguns tutorials que es troben a l’apartat ‘Subvencions a entitats 2022’ del web de l’Ajuntament i també s’ha organitzat un taller que es farà el 15 de desembre, a la Sala Institucional de la Casa de la Vila, de 18 a 20h. Per poder participar en aquesta activitat, inclosa al Pla Formatiu per a entitats, s’ha de fer una inscripció prèvia.

Les subvencions que atorga l’Ajuntament van destinades a les entitats i associacions d’àmbit territorial o sectorial sense finalitat lucrativa, legament constituïdes i inscrites en el corresponent registre oficial d’entitats, així com al Registre Municipal d’Entitats de Montcada i Reixac. Les bases que regulen la seva concessió es van aprovar al Ple del mes de noviembre i per al 2022 pujarà a una quantitat de 361.000 euros, xifra total que es divideix entre les ajudes a entitats locals vinculades a la regidoria de Ciutadania i Participació Ciutadana (204.500 euros), les esportives (135.000 euros) i les comercials (21.500 euros).

Darrera actualització: 03.01.2022 | 14:18