Clou una Festa Major que continua amb l’alta participació d'anteriors edicions

Dimarts, 11 de juny de 2019 a les 16:00

El Parc Antiga Cerveseria, un dels principals escenaris de la celebració, ha acollit un total de set espectacles amb una molt bona afluència de públic.

El tradicional castell de focs artificials va tancar ahir dilluns, 10 de juny, l’edició 2019 de la Festa Major de Montcada i Reixac, que, en la línia dels darrers anys, ha comptat amb una gran afluència de públic als actes proposats. Una de les novetats destacades d’enguany i que ha comptat amb molta participació ha estat la conversió del Parc Antiga Cerveseria en escenari de set activitats. “Gràcies al treball de departaments municipals i entitats per oferir-nos un programa tan ample i, sobretot, a la ciutadania, que ha sortit al carrer a gaudir de la nostra festa”, ha expressat l’alcaldessa en funcions, Laura Campos.

Els actes més multitudinaris han estat els concerts a l’Espai Poblet, especialment els d’Hotel Cochambre, L’Home Invent, Los 80 Principales i la sessió de DJ. La Festa Holi, el Supertobogan, la diada castellera, les havaneres, el concert de Mònica Green, el carrer del Joc, la Milla Urbana, la sardinada i l’arrossada popular han estat actes amb molta participació de públic. També ha estat un èxit el trasllat de la Fira del Comerç Just al carrer Major (els anys anteriors es feia davant La Salle). Una cinquantena d’actes han fet gaudir la ciutadania, amb propostes culturals i esportives. Altres novetats d’aquesta edició han estat el pas del Ral·li d’Autobusos Antics pel centre de Montcada i Reixac i les jornades de portes obertes a la piscina municipal d’estiu i les instal·lacions de Montcada Aqua.

Darrera actualització: 11.06.2019 | 17:00