Chenoa, Carmelo Gómez, Ana Torrent i Héctor Alterio actuaran al Teatre Municipal

Dimecres, 5 de desembre de 2018 a les 11:00

Les entrades a tots els espectacles dels espais escènics municipals de gener a juny del 2019 es posen a la venda el 14 de desembre.

IMPORTANT: la data del concert de Manu Guix ha estat modificada: finalment serà el diumenge 10 de febrer a les 19 h.

La temporada d'espectacles de gener a juny del 2019 ve plena de propostes avalades per la crítica i amb artistes de primer nivell al capdavant. Les entrades per a tots els espectacles es posaran a la venda el pròxim divendres, 14 de desembre, mitjançant el portal www.mirteatres.cat o bé, de forma presencial a l'Auditori Municipal (plaça de l'Església, 12). També es podran comprar ja els abonaments per a sis dels espectacles que configuren la programació, al preu de 60 euros.

Un dels plats forts és el concert de Chenoa, qui el 23 de març presentarà el seu darrer treball, 'Soy humana', al Teatre Municipal. En l'àmbit musical, una altra actuació destacada és la de Mayte Martín. La cantaora barcelonina portarà el 17 de maig al Teatre Municipal els temes del seu treball 'Tempo rubato', una barreja de flamenc i sons clàssics. El català Manu Guix també actuarà a Montcada i Reixac; el 10 de febrer presentarà al Teatre Municipal 'Després de tot', el seu darrer disc.

Sobre l'oferta teatral, un dels grans actors argentins, Héctor Alterio, oferirà el 30 de març 'Como hace 3.000 años', al Teatre Municipal. Serà l'acte més destacat del programa de promoció de la poesia 'Poeticae'. Els reconeguts actors Carmelo Gómez i Ana Torrent protagonitzen 'Todas las noches de un día', muntatge que es veurà el 3 de maig i que parla sobre l'amor i els seus fantasmes. 'Mucha tontería', de Berto Romero, es veurà el 9 de juny, en el marc de la Festa Major. L'oferta teatral es completa amb 'Només una vegada' (16 de febrer), que reflexiona sobre la violència  masclista; 'Dues peces breus de Joan Oliver', amb Santi Ricart i Queco Novell (8 de març); i la comèdia 'Ovelles', amb Biel Duran (12 de maig).

Per al públic familiar, hi ha l'espectacle de dansa 'Amèlia' (3 de febrer); el musical 'Alícia al país de les Meravelles' (7 d'abril); Pura màgia, amb el Mag Edgar (28 d'abril); 'Guyi Guyi', de titelles (20 de gener); i 'Adéu, Peter Pan', amb Festuc Teatre (17 de març).

Darrera actualització: 03.01.2019 | 07:50