Centres de primària i secundària inicien el curs escolar amb instal·lacions renovades

Dilluns, 16 de setembre de 2019 a les 14:00

Els nous lavabos exteriors de l'Elvira Cuyàs, la cuina d'El Turó o l'adaptació d'El Viver a institut-escola són aglunes de les actuacions més destacades.

El curs 2019-2020 ha començat amb reformes i noves instal·lacions a alguns dels centres educatius de Montcada i Reixac, resultat d’obres que s’han dut a terme durant l’estiu. L’escola El Turó ha estrenat el curs amb cuina pròpia, després de gairebé 20 anys d’oferir els àpats del menjador escolar mitjançant un càtering. La recuperació de la cuina per al menjador, que acull una mitjana de 90 infants cada dia, ha estat una iniciativa del centre i de l’AMPA i els treballs de condicionament de l’espai per tal d’oferir el servei han anat a càrrec de l’AMPA, amb el suport de l’Ajuntament. D’altra banda, l’escola Elvira Cuyàs ha començat el curs amb nous lavabos exteriors, situats a un dels porxos. Els treballs els ha assumit l’Ajuntament, per un import aproximat de 30.000 euros. Un altre feina que s’ha dut a terme aquest estiu, a càrrec del consistori, és la pintura i la col·locació de parquet en una aula de l'escola Mitja Costa.

La conversió d’El Viver en institut-escola ha comportat canvis en les instal·lacions del centre, amb la creació d’una aula que acollirà el mòdul de tecnologia i el laboratori. La sala d’informàtica s’ha ampliat amb la fusió de dues aules i s’hi ha creat un nou magatzem. D’altra banda, l’escola de Can Sant Joan ha estrenat aquest curs una aula polivalent de joc i experimentació per a la canalla més petita, situada a les dependències que abans ocupava la casa del conserge. A més, el vestíbul s’ha remodelat per acollir una petita oficina per a recepció i atenció al públic.

L’institut La Ribera ha passat aquest estiu per un important procés de remodelació per tal d’adequar-ne els espais i una de les intervencions destacades és la nova zona de recepció i accés al centre. Aquest divendres, 13 de setembre, la regidora d’Educació, Jessica Segovia, ha visitat els centres per tal de comprovar el resultat dels treballs. "Mica en mica i dins les nostres possibilitats, estem dignificant les escoles del municipi, a les quals no s'hi ha fet res durant molts anys; un dels nostres objectius és que els nostres infants puguin estudiar en les millors condicions", ha manifestat l'edil.

Darrera actualització: 17.09.2019 | 12:22