Celebració del Dia Internacional de la Gent Gran

Dilluns, 18 d'octubre de 2021 a les 00:00

Una quarantena de persones es va reunir en l’acte que es va organitzar en el Parc Antiga Cerveseria i que va consistir en un fotoreclam i en la representació de l’obra ‘A la fresca’, de la companyia Anna Confetti.

  • En la seva intervenció, l’alcaldessa, Laura Campos es va mostrar orgullosa de la gent gran del municipi per ser tan activa i va refermar el compromís de l’Ajuntament per “continuar oferint una programació d’activitats” perquè aquest col·lectiu torni a fer seu els carrers.
  • Aquest ha estat el primer acte que s’organitza al municipi després de l’aixecament de majoria de restriccions que estaven en vigor des de l’esclat de la pandèmia de la Covid-19.

En el marc de la commemoració del Dia Internacional de la Gent Gran, que se celebra  cada 1 d’octubre, la regidoria de Ciutadania i Participació Ciutadana va organitzar aquest diumenge una activitat al Parc Antiga Cerveseria (Montiu, 22), que va consistir en un fotoreclam i una representació de teatre amb l’obra ‘A la fresca’, a càrrec de la companyia Anna Confetti.

L’acte va reunir una quarantena de persones i va comptar amb la presència de l’alcaldessa, Laura Campos, i del regidor de Ciutadania i Participació Ciutadana, Juan Carlos de la Torre. En la seva intervenció abans de la representació teatral, l’alcaldessa va mostrar la seva satisfacció davant la recuperació “d’una certa normalitat” després de gairebé dos anys des de l’esclat de la pandèmia de la Covid-19 i va refermar el compromís de l’Ajuntament per “continuar oferint una programació d’activitats perquè la gent gran torneu a ver vostres els carrers”. Campos es va mostrar orgullosa d’un col·lectiu “actiu, participatiu i amb una gran empenta”, tal i com indica l’eslògan d’enguany de la celebració del Dia Internacional de la Gent Gran i que es podia llegir al fotoreclam instal·lat per a aquest acte.

Darrera actualització: 18.10.2021 | 11:40