Els Reis Mags ompliran d'il·lusió els carrers de Montcada i Reixac durant la Cavalcada 2020

Dijous, 2 de gener de 2020 a les 10:00

Ses Majestats els Reis Mags visitaran Montcada i Reixac el pròxim diumenge, 5 de gener, i recorreran la ciutat en les seves carrosses durant la Cavalcada que organitza l'Ajuntament amb el suport de persones voluntàries.

Abans de donar inici a l'itinerari, Melcior, Gaspar i Baltasar faran la tradicional aturada al Casino de Terra Nostra (N-150, km 2,6), al voltant de les 17 h, on seran rebuts per les autoritats municipals i es faran fotografies amb els infants que hi assisteixin a la recepció, que durarà al voltant d’una hora. Aquest acte rep el suport de l'AV de Terra Nostra.

Cap a les 18 h arrencarà el recorregut de la comitiva, que començarà a Can Sant Joan i estarà encapçalada per la carrossa que portarà l’estrella i anirà acompanyada de tres carrosses reials, dues carrosses amb regals i una carrossa amb el carbó. L’itinerari passarà pels carrers Bifurcació, Bateria, Masia i, en direcció al centre, continuarà per l’avinguda de la Unitat, els carreres Pasqual i Elionor, fins al carrer Major. A la plaça de l’Església, cap a les 19.40h, Ses Majestats s’adreçaran al públic assistent i les autoritats municipals els lliuraran les claus de la ciutat per tal que puguin entrar a les cases dels montcadencs i montcadenques i deixar-los regals.

Després d’aquest acte, la Cavalcada continuarà pel Pont de La Salle i la rambla dels Països Catalans fins a Mas Rampinyo, passant per la plaça d’Espanya, els carrers Santa Fe, Baix de Sant Pere, Àngel Guimerà i l’Avinguda Catalunya. La Cavalcada finalitzarà a La Unió de Mas Rampinyo (Avinguda Catalunya, 16), on els nens i nenes es podran fer fotografies amb els patges. Durant tot el recorregut, Ses Majestats repartiran al voltant de 2.000 quilos de caramels, sense gluten i amb colorants naturals. En aquest sentit, l’Ajuntament s’ha adherit enguany a la campanya ‘Cap infant celíac sense caramels’, promoguda per l’Associació Celíacs de Catalunya. Els Reis d’Orient també passaran per Can Cuiàs, convidats per l’AV, i cap a les 18 h, començaran el recorregut pels carrers d’aquest barri.

Un dia abans, els Reis enviaran a Montcada i Reixac el Patge Reial, el 4 de gener, qui romandrà a la plaça de l’Església de 16 a 20 h, recollint les cartes de la canalla. Qui vulgui, pot fer-se una foto amb la comitiva reial. En cas de pluja, l'acte es farà a la Casa de la Vila (Major, 32).

Darrera actualització: 02.01.2020 | 12:27