CatSalut promou l’accés online al web La meva Salut per evitar anar als centres sanitaris

Dijous, 19 de març de 2020 a les 16:30

Aquest formulari de sol·licitud forma part del sistema d'acreditació extraordinària que s'ofereix en el context d'emergència sanitària provocada per la pandèmia del coronavirus SARS-CoV-2, que causa la malaltia COVID-19.

La Generalitat de Catalunya, per mitjà del Servei Català de Salut, està promovent que la població accedeixi via telemàtica a www.lamevasalut.gencat.cat per evitar l’accés a centres sanitaris, com és el cas del Centre d’Atenció Primària Montcada i Reixac i el de Les Indianes, si no es estricament necessari. Durant aquest període es pot sol·licitar l’accés a La Meva Salut al telèfon 900 053 723, de dilluns a divendres, de 8 a 20h, o emplenant el formulari a l’enllaç canalsalut.gencat/lamevaslut-registre.

La Meva Salut és el web que permet a la ciutadania disposar de la seva informació personal de salut, serveis i inclou també la informació que s'ha generat per l'atenció sanitària que us hagin prestat en algun dels centres assistencials públics com per exemple: el pla de medicació vigent, les vacunes administrades, els diagnòstics, els informes clínics i els resultats de les proves i les exploracions complementàries. També permet realitzar tràmits i gestions en un entorn segur.

Per garantir la confidencialitat i la seguretat en l'accessibilitat a les dades, hi tenen accés les persones de 16 anys o més que disposin de la targeta sanitària individual (TSI) i d'algun sistema d'identificació personal unívoca de la seva identitat.

D’altra banda, l'Ajuntament ha lliurat al Centre d'Atenció Primària Montcada i Reixac -que és qui vetlla pel benestar de tota la ciutadania- el lot de mascaretes, guants i tovalloletes netejadores que la comunitat xinesa va donar el passat dimarts. El consistori agraeix profundament l'esforç i el treball que els i les professionals del CAP estan realitzant aquests dies.

Darrera actualització: 19.03.2020 | 16:54