Casal d’estiu a l’agost per a infants de famílies vulnerables

Dilluns, 15 de juliol de 2019 a les 00:00

Una trentena d'infants hi prendran part a l'activitat, que es farà del 29 de juliol al 9 d'agost a les instal·lacions de l'escola El Turó.

Una trentena d’infants entre 3 i 12 anys participarà del 29 de juliol al 9 d’agost a un Casal d’estiu coordinat per l’Ajuntament i finançant íntegrament per la Fundació Probitas. Aquesta activitat es desenvolupa des del 2014 i s’adreça a famílies en situació de vulnerabilitat; els infants que hi prenen part –derivats des de Serveis Socials i Polítiques d’Inclusió–  tenen garantit dos àpats, l’esmorzar i el dinar. El Casal es desenvoluparà a les instal·lacions de l’escola El Turó, de 10.30 a 15 h, i hi haurà tallers i manualitats, entre d’altres activitats socioeducatives.

Un any més, continuem garantint que infants amb una situació econòmica més vulnerable puguin tenir activitats estiuenques i una alimentació correcta durant el temps d’estiu que no hi ha menjador escolar”, ha destacat la regidora de Serveis Socials i Polítiques d’Inclusió, Mar Sempere. L’edil, que ha agraït la Fundació Probitas pel seu suport, ha indicat que aquesta acció s’inclou al Pla Local d’Inclusió Social, “per lluitar contra la vulnerabilitat infantil de famílies amb una situació econòmica més desfavorable”.

Darrera actualització: 15.07.2019 | 12:15