Casal d’estiu 2021 per a joves de primer a quart d’ESO

Dijous, 22 d'abril de 2021 a les 00:00

L’activitat es farà del 28 de juny al 30 de juliol i les inscripcions s’hauran de tramitar del 3 al 14 de maig.

La Regidoria d’Infància i Joventut organitza del 28 de juny al 30 de juliol un casal d’estiu per a joves que durant aquest curs han fet de primer a quart d’ESO, que tindrà lloc a les instal·lacions de l’institut Montserrat Miró. Les activitats es faran de dilluns a dijous; de 10 a 14 h dilluns, dimarts i dimecres; i de 10 a 18 h, dijous. El Casal es divideix en cinc setmanes i cadascuna té un preu de 25 euros.

Les inscripcions al Casal  s’hauran de tramitar del 3 al 14 de maig de forma presencial, a l’Espai Jove Can Tauler (Balmes, 16), però abans d’anar-hi can demanar cita prèvia, per mitjà del correu electrònic cantauler@montcada.org o al telèfon 667 173 249. Per formalitzar les inscripcions, caldrà portar una fotografia recent del participant i fotocòpia de la targeta de la Seguretat Social i del carnet de vacunacions. Les famílies obtindran la fitxa d’inscripció que recull l’autorització de participació, els drets d’imatge i la declaració responsable el dia de la cita presencial.

El centre d’interès de les activitats del Casal està relacionat amb la sèrie de televisió Élite, a través de la qual s’analitzaran conductes de risc entre el jovent. El Casal inclou dues estades setmanals a la piscina municipal i sortides, els dijous, a destinacions com Illa Fantasia, la platja, el Bosc Tancat o Port Aventura, sempre i quan les mesures de prevenció de la Covid-19 ho permetin. Les sortides dels dijous seran a Illa Fantasia, a la platja i al Bosc tancat i la última a Port Aventura, sempre i quan les mesures sanitàries ens ho permetin. També podran gaudir de dos dies a la piscina municipal.

Darrera actualització: 22.04.2021 | 14:59