Carme Ruscalleda inaugurarà el nou curs de l'Aula d'Extensió Universitària

Dimarts, 8 de setembre de 2020 a les 00:00

La cuinera donarà la benvinguda al nou curs amb una xerrada a l'Auditori Municipal el proper dimarts 15 de setembre.

L’Aula d’Extensió Universitària (AEU) de Montcada i Reixac obrirà la programació d’activitats del nou curs amb una xerrada a càrrec de la cuinera catalana Carme Ruscalleda, qui parlarà de cuina i alimentació saludable. L'acte tindrà lloc a l'Auditori Municipal el dimarts 15 de setembre, a partir de les 18 h. Les persones interessades han de confirmar l’assistència enviant un correu electrònic a aulamontcada@gmail.com abans del dia 12 i durant la conferència serà obligatori l'ús de la mascareta. Ruscalleda, amb set, és una de les cuineres que més estrelles Michelin ha acumulat. És també l'única cuinera espanyola capaç d'aconseguir la màxima distinció —tres estrelles— en un dels seus restaurants: Sant Pau, a Sant Pol de Mar.

Amb una cinquantena d’associats, l'Aula d'Extensió Universitària adreça el seu programa a persones de més de 50 anys que, a canvi d’una quota trimestral de 20 euros, poden gaudir de conferències, seminaris i classes de diverses temàtiques impartides per titulars de càtedra, professors universitaris i reconeguts professionals i especialistes. L'objectiu d'AEU és tornar a la dinàmica anterior a l'aparició de la COVID-19, és a dir: realitzar periòdicament una conferència i pocs dies després una activitat complementària relacionada amb la temàtica tractada. En aquest sentit, des de l'Aula d'Extensió estan estudiant la possibilitat de realitzar pròximament una demostració de cuina vinculada a la dieta saludable i que podria tenir lloc a finals de setembre, sempre que les condicions sanitàries ho permetin.

De cara a futures conferències, l'AEU organitzarà una nova activitat a mitjans d'octubre amb Xavier Borràs, director mèdic de l'Hospital de Sant Pau, per parlar de la COVID-19 des de la perspectiva d'un hospital de primer nivell.

Darrera actualització: 08.09.2020 | 11:05