Canvis del sentit de la circulació en carrers de Terra Nostra per millorar la mobilitat viària

Dimarts, 5 de novembre de 2019 a les 00:00

El proper dimecres, 13 de novembre, s’executaran els canvis de sentit de la circulació de vehicles en alguns carrers del barri de Terra Nostra. L’objectiu és millorar la mobilitat interna del barri, reduir la probabilitat d’accidents i augmentar el número d’estacionaments a la zona.

A partir d’ara, el carrer Travessera passarà a tenir un únic sentit de circulació (en direcció Montcada Centre), entre els carrers Poblet i Rosa. El tram del carrer Nou, entre la plaça del Lledoner i Travessera, també passa a tenir un únic sentit de circulació, on es crearan places en semibateria invertida i es reduirà el volum del trànsit.

El regidor de Mobilitat i Via Pública, Juan Carlos de la Torre, ha explicat que “ens hem reunit amb l’associació de veïns del barri per trobar una solució a diferents episodis d’accidents que hi ha hagut a la confluència dels carrers Nou i Travessera i després d’estudiar la mobilitat en aquesta zona hem considerat que s’ha de crear un únic sentit de circulació per millorar la mobilitat al sector”.

Durant la mateixa setmana també es posarà en marxa una altra modificació a Vallès, entre els carrers Empordà i Ripollet. Fins ara hi havia doble sentit de circulació en aquest tram i ara passarà a tenir un únic sentit (direcció Montcada Centre).

Darrera actualització: 19.02.2020 | 13:41