L’Ajuntament canviarà la gespa dels estadis de Can Sant Joan i la Ferreria

Dijous, 14 de novembre de 2019 a les 00:00

Aquesta mesura compta amb una partida de 45 mil euros que està inclosa en el paquet d’inversions previstes en els pressupostos per al 2020.

L’estadi de Can Sant Joan i els dos camps de futbol 11 i 7 de la Ferreria tindran una nova gespa a partir de la temporada 2020-2021. Així ho ha confirmat el regidor d’Esports, Salva Serratosa, qui aquest dilluns va mantenir una reunió amb representants dels quatre equips que fan ús d’aquestes instal·lacions: l’FB Montcada, la UE Sant Joan-Atlètic, el CD Montcada i la UD Santa María.

A la trobada es va acordar que les obres comencin a partir del mes de juny, coincidint amb el final de la temporada. Es va descartar que es fes durant les festes de Nadal, ja que la duració dels treballs podria allargar-se fins a les quatre setmanes i provocaria la suspensió d’una gran quantitat d’entrenaments i partits. L’IME també es va comprometre a realitzar un manteniment acurat de les instal·lacions fins quan comencin les obres, amb l’objectiu d’evitar que els jugadors puguin patir lesions.

Dos aspectes més que es van tractar durant la reunió van ser la construcció de nous vestidors a l’estadi de Can Sant Joan i solucionar els problemes existents amb l’aigua calenta de les dutxes. En aquest sentit, Serratosa es va comprometre a intentar que els pressupostos pel 2021 incloguin una partida destinada a la substitució progressiva de les calderes a totes les instal·lacions municipals i a construir nous vestuaris que, tot i ser també prefabricats, milloraran les condicions dels actuals.

Darrera actualització: 14.11.2019 | 10:26