Can Cuiàs acull l’exposició de cloenda del programa ‘Tenim drets, teixim llibertats’

Dijous, 4 de juliol de 2019 a les 13:00

La mostra és un resum de la feina realitzada durant els tres anys que aquesta iniciativa dedicada a les persones refugiades s'ha dut a terme.

El Centre Cívic Can Cuiàs (Geranis, sn) acull des d’aquest dijous, 4 de juliol, i fins al dia 11 una exposició per tancar el projecte ‘Tenim drets, teixim llibertats’, promogut per l’Àrea Metropolitana de Barcelona amb l’objectiu de reflexionar sobre les persones refugiades. Durant tres edicions, el programa ha comptat amb la participació d’una desena de municipis metropolitans i Montcada i Reixac hi ha pres part en les dues últimes, dedicades al medi ambient i al dret a l’aigua, amb la participació de l’Ajuntament i també d’entitats del municipi.

La mostra que es pot visitar a Can Cuiàs aporta dades sobre el que suposa ser una persona refugiada i la diferència amb les desplaçades i recull un resum dels treballs fets durant els darrers tres anys. També hi ha un audiovisual on parlen representants municipals de totes les poblacions que han pres part del projecte i hi ha un joc de taula mitjançant el qual es pot veure les diferents etapes per les que passa una persona refugiada.

Darrera actualització: 04.07.2019 | 13:41