Campanya per fer difusió dels establiments oberts el dia de la mona

Dijous, 9 d'abril de 2020 a les 00:00

L’Ajuntament i les associacions de comerciants impulsen aquesta acció per celebrar dilluns de Pasqua, malgrat el confinament.

L’Ajuntament i les associacions de comerciants de Montcada i Reixac, Montcada Centre Comerç i l’associació de comerciants de Can Sant Joan, han impulsat la campanya ‘Aquest any també celebrem la mona’ per tal de donar a conèixer pastisseries i forns de pa que el pròxim dilluns, 13 d’abril, obriran portes i posaran a la venda aquests tradicionals pastissos. El llistat inclou el nom de l’establiment, l’adreça, l’horari d’obertura i si ofereixen la possibilitat de portar-los a domicili.

Aquesta acció es concreta en una campanya de difusió per Internet i xarxes socials, amb el llistat de pastisseries que estaran ofertes el pròxim dilluns, dia de la Mona. Els establiments adherits a la campanya són Montse Pa, Pastisseria Montcada, Pastisseria Álex Tarzán, Alimentació Susana, Forn Tradicional Valero, Vilalta Pastissers, Badosa Pastissers, Madame Desserts, Cel Obert i els dos forns Oliveras.

Volem oferir a les famílies, i especialment als infants, la possibilitat de celebrar aquesta tradició tan arrelada a Catalunya de la millor manera possible, malgrat la situació de confinament i a la vegada, donar suport el comerç local, que està patint en primera persona les conseqüències d’aquesta crisi”, ha explicat el regidor de Comerç i Turisme, Salvador Serratosa.

L’edil ha recordat, d’altra banda, que els comerços d’alimentació, higiene i serveis bàsics oberts durant el confinament tenen la possibilitat de mostrar la informació dels serveis que ofereixen al llistat de comerços que es pot veure al web municipal www.montcada.cat. Al voltant de quaranta establiments ja hi figuren i aquells que encara no hi són, poden introduir-hi les seves dades omplint un formulari allotjat al mateix web.

Darrera actualització: 09.04.2020 | 13:33