Nova campanya municipal de suport al comerç local per Nadal

Dimecres, 2 de desembre de 2020 a les 10:00

L’Ajuntament de Montcada i Reixac, amb la col·laboració de les Associacions de Comerç de Can Sant Joan i Montcada Centre, ha engegat aquesta setmana una nova campanya de suport al comerç local, aquest cop centrada en els dies de Nadal.

Sota el lema “Montcada viu, viu Montcada”, el consistori busca animar la ciutadania a consumir als comerços del municipi en un any on la pandèmia de la COVID-19 ha sacsejat amb força l’activitat econòmica i social.

L’inici de la campanya coincideix amb l’aixecament d’algunes de les mesures restrictives aprovades per part de la Generalitat de Catalunya i se suma també a altres accions que l’Ajuntament ha impulsat al llarg del 2020, com la creació de la Taula d’emergència econòmica local (integrada per la regidoria de Comerç i Turisme tots els grups municipals i representants de totes les associacions de comerciants del municipi), les subvencions per al comerç local anunciades a finals d’octubre, la suspensió de la taxa de terrasses per a bars i restaurants fins al 2022 o les anteriors campanyes de suport: ‘Tornem’ i ‘Ens necessitem, comprem aquí’.

Una de les accions que contempla aquesta campanya és el repartiment de cartes tant pel Pare Noel com pels Reis Mags que l’Ajuntament ha entregat als diferents comerços de Montcada i Reixac perquè els comerciants puguin distribuir-la a totes aquelles persones que visitin l’establiment. Aquells comerços que no hagin rebut la carta poden recollir-la a l’Ajuntament. Així mateix, per millorar l’ambientació nadalenca, els carrers Major i Reixagó i la Rambla dels Països Catalans comptaran amb un fil musical a partir del 12 de desembre i fins Reis.

Segons el president de l’Àrea Econòmica, Gerard Garrido, aquesta campanya suposa una de les accions més importants dels últims anys tenint en compte el context actual de la pandèmia. “Com diu aquesta campanya, els comerços locals són la vida del nostre municipi. Els montcadencs i les montcadenques no podem deixar enrere botigues que han patit moltíssim per culpa de la COVID-19 i hem d’apostar per qui sempre ha estat al nostre costat enfront de les grans superfícies”, ha declarat. En la mateixa direcció s’ha mostrat Salva Serratosa, regidor de Comerç, que assegura aquest Nadal “atípic”, és també “una gran oportunitat per donar oxigen i força a un sector que ho necessita més que mai”.

Darrera actualització: 03.12.2020 | 12:13