Campanya a les xarxes socials en suport al comerç local

Dilluns, 20 de juliol de 2020 a les 11:45

Un total de quatre vídeos amb representants d’entitats i persones referents del municipi promouen el comerç local amb l’eslògan ‘Ens necessitem. Comprem aquí’.

 

La setmana passada el consistori va començar a difondre la nova campanya en suport al comerç local per contrarestar els efectes de la crisi de la COVID19. Sota el lema ‘Ens necessitem. Comprem aquí’, el consistori ha preparat tot un seguit d’accions, que s’emmarquen en la polítiques de la Regidoria de Comerç i Turisme per animar a la ciutadania a consumir i comprar a Montcada i Reixac. 

Avui veuen la llum quatre vídeos que es difondran per xarxes socials, on una quinzena de representants d’entitats locals i persones molts conegudes vinculades al món cultural, esportiu i associatiu del municipi donen suport i mostren el seu compromís amb el comerç de proximitat. La campanya va aompanyada de cartells al mobiliari urbà, als equipaments municipals i als aparadors de les botigues de Montcada i Reixac. Amb motiu d’aquesta nova iniciativa municipal, el regidor de Comerç i Turisme, Salva Serratosa, va enviar la setmana passada una comunicat als comerços del municipi on explica el contingut de la campanya. 
 

Darrera actualització: 20.07.2020 | 11:44