El Pla de Reixac acollirà un nou camp de criquet

Dilluns, 7 d'octubre de 2019 a les 00:00

Es tracta d'uns terrenys que l'Ajuntament ha cedit durant un any a l'equip local de criquet perquè els habilitin per entrenar i jugar; no suposant cap despesa pel consistori.

La zona del Pla de Reixac situada al final del carrer Europa i davant del carrer Lloret està sent adequada per acollir un nou camp de criquet. El terreny, qualificat com equipament, està sent aplanat i netejat aquestes últimes setmanes amb l’objectiu que el faci servir l’equip local Pak Montcada Cricket Club, que fins ara ha estat jugant i entrenant a la zona verda del torrent de Mas Duran. 

El president de l’Àrea Territorial, Jordi Sánchez, ha destacat el valor que aporta el camp, assenyalant que amb aquest “no tan sols s’habilita un nou espai per a la pràctica del criquet, sinó que es dignifica una zona que, fins fa ben poc, s’havia convertit en un abocador”.

Sánchez també ha volgut aclarir que el nou camp no afecta el compromís de l’equip de govern de protegir la zona del Pla de Reixac i que es continua treballant per evitar que s’implementi el plantejament urbanístic proposat l’any 2008, que feia de l’espai una Àrea Residencial Especial (ARE) amb més de 2.000 habitatges. “Des del govern municipal ja hem defensat més d’una vegada la necessitat de protegir el Pla de Reixac per motius mediambientals i ho seguirem intentant. Aquest camp ajuda a protegir la zona i alhora a fer-la més atractiva per a la ciutadania que s’interessi per aquest esport”, ha assegurat.

Darrera actualització: 07.10.2019 | 19:30