El ‘Calaix dels records’ 2019 finalitza amb els jocs de sempre per als més petits

Dimecres, 19 de juny de 2019 a les 12:00

L’activitat promou el respecte mutu, permet apropar a la canalla els jocs d’abans i crea un espai de relació entre les dues generacions a través del joc.

Un total de 325 alumnes de 1r de Primària de vuit escoles del municipi han participat en l’edició d’aquest any del projecte intergeneracional ‘Calaix dels records’, que s’ha desenvolupat aquesta primavera amb la col·laboració de prop d’una vintena de persones dels dos equipaments relacionats amb de gent gran del municipi. La iniciativa, gestionada per les regidories d’Educació, Infància i Joventut i Ciutadania, va començar el passat mes d’abril en el Casal Cívic de Montcada i Reixac i ha finalitzat avui dimecres, 19 de juny, al Casal de gent gran Casa de la Mina.

Durant aquests mesos, els nens i les nenes han gaudit dels jocs de sempre que els han ensenyat els més grans, com fer ballar la baldufa, jugar a les bitlles, saltar amb la corda o fer curses de sacs, entre d'altres activitats.

Els centres que han participat aquest any en el projecte ‘Calaix dels records’ han estat les escoles de Font Freda, Fedac, Elvira Cuyàs, La Salle, Mas Rampinyo, El Turó, El Viver i el Reixac.

Darrera actualització: 19.06.2019 | 14:19