L’Aula d’Extensió Universitària d’octubre tractarà l’experiència de la COVID-19 des d’un hospital de primera línia

Dijous, 8 d'octubre de 2020 a les 00:00

El montcadenc Xavier Borràs, director mèdic de l’Hospital de Sant Pau, serà el ponent de la segona conferència del curs 2020-2021 de l’AEU.

L’Aula d’Extensió Universitària torna a l’Auditori Municipal el proper dimecres 14 d’octubre –a les 18 h– amb una ponència centrada en la COVID-19 i la vivència que un hospital de primera línia ha viscut amb el virus. El director mèdic de l’Hospital de Sant Pau, el montcadenc Xavier Borràs, explicarà l’experiència d’aquests últims mesos on l’aparició d’aquest nou virus ha afectat especialment l’àmbit sanitari.

La celebració d'aquest acte està condicionat a l'actual situació sanitària. Per aquest motiu, l'ús de la mascareta és obligatori i es garantirà el manteniment de la distància de seguretat. D'altra banda, l’activitat està prevista per a persones que estiguin associades a l’AulaMiR, que poden assistir sense haver de sol·licitar cita prèvia. En canvi, les persones interessades que no siguin sòcies poden contactar amb l’associació AulaMiR enviant un correu electrònic a aulamontcada@gmail.com.

Com a activitat complementària, l’AulaMiR està estudiant la possibilitat de realitzar una visita guiada a l’Hospital de Sant Pau, tot i que encara no s’ha establert cap data.

Darrera actualització: 08.10.2020 | 10:01