Atzur, mostra d’art inclusiu al Kursaal

Dimarts, 9 de juliol de 2019 a les 00:00

L'exposició, a càrrec de l'associació Tot per tu, s'hi podrà visitar del 9 de juliol al 13 de setembre i la inauguració oficial és el 19 de juliol.

L’Associació Tot per tu organitza l’exposició Atzur que del 9 de juliol al 13 de setembre es podrà visitar al Kursaal (Masia, 39). Es tracta d’una mostra d’art inclusiu que pretén visibilitzar i normalitzar la diversitat i eradicar els estereotips vinculats a les persones amb capacitats diferents. Atzur, que simbolitza amb el color blau el trastorn de l’espectre autista, vol ser un espai de transformació social, d’experimentació i de reflexió mitjançant obres pictòriques i poemes d’artistes amb i sense diversitat.

La inauguració oficial del projecte Atzur tindrà lloc el 19 de juliol, a les 18 h. La presentació anirà a càrrec d’una de les comissàries de l’exposició, Mònica Pérez. També hi haurà una xerrada sobre l’art inclusió, amb Elisenda Iglesias, educadora i responsable del programa artístic EstimArt, que consisteix a acompanyar els artistes que hi participen en el seu procés creatiu perquè esdevinguin professionals de la pintura i de l’escultura. L’acte comptarà amb la projecció del documental ‘Asperger en primera persona’, del jove Arnau García, membre de Tot per tu; un recital de poesia amb l’actor Sergio Freijo i l’espectacle ‘Sin-con-tacto’, de Liant la Troca-Dansa integradora, un muntatge protagonitzat per persones amb capacitats diferents, fins i tot, en cadira de rodes.

Darrera actualització: 05.07.2019 | 12:05