Asfaltat de l’antiga N150 a Terra Nostra

Dimarts, 3 de desembre de 2019 a les 14:00

El proper 10 de desembre començarà l’asfaltat de l’antiga N-150, en el tram dels carrers Guilleries i Pins, a Terra Nostra, que finalitzarà divendres, 13.

L’actuació es realitzarà en diferents fases i afectarà al trànsit de vehicles, que tindrà un pas alternatiu durant les obres. El dia 10 els treballs se centraran en fresats puntuals de l’antiga carretera. L’actuació continuarà els dies 11 i 12 amb l’asfaltat de les cruïlles amb els carrers Guilleries, Vallès, Núria, Poblet, Terra Nostra, Reixac i Molins, i la zona de la gasolinera i del Casino. El darrer dia (13 de desembre) es treballarà a la carretera i per la nit es farà la senyalització horitzontal de la via.

L’actuació s’emmarca dintre de les obres per convertir l’antiga N-150 en rambla urbana, tal com es va definir en un procés participatiu celebrat l'estiu del 2017. L'import de les obres és d'1,5 milions d'euros, provinents d'una subvenció de l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB). El projecte suposa la integració total del tram afectat de la carretera entre els carrers Reixac i Guilleries, on s’està construint una nova vorera a la banda est que limita amb la part baixa del barri. El vial tindrà sis passos per a vianants amb regulació semafòrica amb l’objectiu de facilitar la mobilitat a la ciutadania i reduir la velocitat i el trànsit de vehicles. La vorera tindrà una amplada d’un metre i 80 centímetres i disposarà de vegetació perquè sigui un passeig agradable. El projecte preveu també un carril bici i reduir la calçada perquè els vehicles circulin a menys velocitat. La proposta també inclou una actuació en l’enllumenat del vial i una altra en el sistema de drenatge que afectarà tot el tram executat

Darrera actualització: 09.12.2019 | 09:57