Arriba l'Open Industry 4.0, la primera comunitat online d'àmbit tecnològic

Dijous, 15 de febrer de 2018 a les 14:00

La Regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació organitza conjuntament amb altres administracions del Vallès Occidental una fira digital de projectes tecnològics.

L'organització és conjunta amb d'altres ens com els ajuntaments de Sant Quirze del Vallès, Barberà de Vallès, Rubí, Sabadell i Terrassa. Es tracta d'un punt de trobada digital de les empreses i els professionals de la indústria, una comunitat oberta on es troben les 9 tecnologies 4.0: robòtica, simulació 3D, integració de sistemes, internet de les coses, ciberseguretat, tecnologies en núvol, manufactura additiva, realitat augmentada i big data. 'L’impuls de la indústria 4.0 per part de l’Ajuntament és vital per facilitar a les empreses del municipi no quedar desfasades en qüestió de pocs anys', ha manifestat el regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, Óscar Gil.

Es traca de l'evolució de la Fira d'Innovació Industrial del 2016, impulsada pels ajuntaments de Sant Quirze i Barberà, la qual va ser un èxit amb 1000 visites provinents de 19 països, més de 150 compradors i 27 estands. La gran novetat d'aquesta edició és que la comunitat estarà oberta els 365 dies de l'any, tot i que els seus dies àlgids seran els propers 7, 8 i 9 de març amb una Fira virtual oberta als internautes que, a més, oferirà conferències en directe i xats interactius. 

L'Open Industry 4.0 és la primera comunitat online d'àmbit tecnològic que contribueix al networking i a la generació de negoci per empreses proveïdores de tecnologia 4.0 així com per empreses que l'apliquen en el seu core business. El projecte compta amb el suport de la Diputació de Barcelona. Per a més informació es pot visitar el web http://openindustry40.com/ o contactar amb la Regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació al correu electrònic promocioeconomica@montcada.org o bé, al telèfon 935 648 505.

 

Darrera actualització: 16.02.2018 | 12:54