Arriba l'aigua a la Vallençana-Reixac i Bosc d'en Vilaró

Dimecres, 21 de febrer de 2007 a les 00:00

La Vallençana-Reixac i el Bosc d'en Vilaró, els dos nuclis de població de Montcada Reixac ubicats a la Serralada de la Marina, disposaran de subministrament domiciliari d'aigua potable a partir del proper diumenge 25 de febrer. L'arribada d'aigua a aquesta zona es celebrarà amb un acte al qual assistirà una delegació municipal, encapçalada per l'alcalde de Montcada i Reixac, César Arrizabalaga, el gerent de l'Entitat Metropolitana de Medi Ambient, Carles Conill i el director de la unitat d'aigua d'Aigües de Barcelona (Agbar), Leonard Carcolé.

L'acte començarà a les 11.30 hores a l'Església de Sant Pere de Reixac, on l'Agrupació de Defensa Forestal farà un simulacre d'intervenció amb la nova aixeta d'hidrants. Posteriorment, la delegació es desplaçarà a la plaça d'en Bosc d'en Vilaró, on es durà a terme un brindis simbòlic amb aigua de la font de la plaça. El president de l'associació de veïns Vallençana i Reixac, Joan Cartaña, i el de l'associació de veïns d'en Bosc d'en Vilaró, Josep Maria Santos, també estaran presents en aquest brindis.

L'alcalde de Montcada i Reixac, César Arrizabalaga, ha mostrat la seva satisfacció en comprovar que "després de tants anys treballant, ara veiem els resultats i els veïns i veïnes de Vallençana i Bosc d'en Vilaró per fi podran disposar d'aigua potable de xarxa a les aixetes de casa seva".

L'Ajuntament de Montcada i Reixac i Agbar van signar l'1 d'abril el conveni mitjançant el qual es tancava un llarg procés per fer possible l'arribada de l'aigua potable a Vallençana i Bosc d'en Vilaró. El consistori havia aprovat en el Ple de juny de 2005 el Pla especial de dotació de la xarxa hidràulica contraincendis a aquesta zona forestal i, posteriorment, va endegar el procés per dotar-la d'una xarxa de distribució d'aigua, amb instal·lació d'hidrants, dotada de les infrastructures necessàries per garantir-ne l'abastament en condicions de cabal i pressió adequades. Amb la posada en funcionament d'aquesta xarxa, es beneficiaran al voltant de 250 famílies, les quals podran disposar l'aigua potable a les seves llars.

Darrera actualització: 01.06.2018 | 13:07