Arrenca el recompte de vots de la jornada electoral del 10N

Diumenge, 10 de novembre de 2019 a les 20:01

Fa uns minuts s’han tancat els col·legis electorals dintre de la jornada electoral que s’ha iniciat aquest matí a les 9 h. El resultat de la participació a Montcada i Reixac a les eleccions generals ha estat del 39,51% a les 14h i del 59,45% a les 18h.

Un total de 25.583 persones podien exercir el seu dret a vot al municipi auvi, amb motiu de les eleccios al Congrés dels Diputats i al Senat. Montcada i Reixac ha arrencat amb normalitat la jornada electoral d’avui diumenge, 10 de novembre, els segons comicis al Congrés i al Senat d’aquest 2019 –els anteriors van ser el 28 d’abril– i la tercera cursa electoral de l’any, ja que al maig ha va haver eleccions municipals. 

La jornada electoral ha finalitzat a les 20 h, als 13 col·legis electorals que s’han habilitat: escola El Turó, Can Tauler, escola Reixac, institut La Ribera, Centre Cívic La Ribera, Kursaal, Centre Cívic Can Cuiàs, escola Mitja Costa, seu de l’AV Font Pudenta-Muntanyeta, institut Montserrat Miró, escola Elvira Cuyàs i escola Mas Rampinyo. Enguany, com a novetat s'ha habilitat la Casa de la Vila que ha substituït l'Auditori Municipal com a espai electoral, donat que a l’equipament de la plaça de l’Església s’estan celebrant aquesta setmana els actes del seu 25è aniversari

Un total de 16 candidatures, dues més que a l’abril, es presenten per la circumscripció de Barcelona. Per ordre de publicació al BOE, són: PSC-PSOE, Per un món més just (PUM+J), Ciutadans (Cs), ERC-Sobiranistes, PP, CUP-PR, ECP-Guanyem del canvi, JxCAT-Junts, I. Fem, VOX, PCPC, PACMA, PCTC, IZQP, Recortes Cero-GV i Más País.

Un total de 90 persones, resultants d’un sorteig públic realitzat per Ple el 16 d’octubre, són els presidents i vocals de les taules. L’Ajuntament ha desplegat un dispositiu especial tècnic i humà per garantir el bon funcionament de la jornada, format per personal municipal. Durant tota la jornada, l’edifici de l’Ajuntament (Avinguda de la Unitat, 6) romandrà obert, per atendre els dubtes sobre els comicis que pugui tenir la ciutadania. La web municipal, www.montcada.cat i www.laveu.cat, han fet el seguiment de la jornada, així com als seus respectius espais a les xarxes socials.

Des de les 20h ha arrencat el recompte de vots. El resultat final el podreu consultar a http://www.infoelectoral.mir.es/ i tota la informació a nivell local a www.laveu.cat. Demà trobareu a www.montcada.cat totes les dades de participació i els resultats per col·legis electorals.

Darrera actualització: 10.11.2019 | 20:08