Arrenca el cicle Drets Humans, Migració i Refugi de la temporada 2020-2021

Dimarts, 10 de novembre de 2020 a les 00:00

Les mesures de prevenció de la Covid-19 han alterat les dates i el format d'algunes de les activitats previstes.

El cicle Drets Humans, Migració i Refugi que organitza l'Ajuntament comença aquest dimecres, 11 de novembre, amb l'exposició sobre com combatre el racisme i els prejudicis 'Obre els ulls', produïda per SOS Racisme i que es podrà visitar a la Casa de la Vila (Major, 32) fins al 3 de desembre. La mostra permet reflexionar, des d'una perspectiva personal, sobre les formes de discriminació que moltes persones viuen a diari a les ciutats. A causa de les mesures de prevenció de la Covid-19, la sala d'exposicions obre de 17 a 20 h, de dilluns a divendres, i l'aforament permès és d'un 30%.

La prevenció de la pandèmia ha obligat a modificar el programa d'actes previst inicialment. El concert de gòspel solidari programat per al 14 de novembre s'ha ajornat al 20 de febrer de 2021. El consistori retornarà l'import de les entrades ja adquirides i se n'hauran de tornar a comprar per a la nova data. La devolució es farà de manera automàtica a les persones que les van comprar per Internet i qui les van adquirir de forma presencial, hauran d'anar a l'Auditori Municipal.

El cicle inclou la festa dels Drets dels Infants, prevista inicialment per al 21 de novembre de forma presencial, però que la prevenció de la pandèmia ha provocat que canviï de format. Hi haurà un Escape Room virtual els dies 20 –data oficial de l'efemèride–, 21 i 22 de novembre, on les persones participants hauran de trobar la desapareguda carta dels drets dels infants. Per accedir-hi, cal entrar per aquest enllaç, que s'activarà el dia de l'activitat: https://svjuego.es/dretsinfants/

En el marc del cicle, de l'1 de desembre al 25 de gener es podrà visitar la mostra 'Construïm el nostre món de drets' al Kursaal (Masia, 39), a càrrec d'alumnat de les escoles de Montcada i Reixac. També al desembre hi haurà dues xerrades: 'Islamofòbia, trenca la convivència?' (dia 2) i 'Entendre els drets humans' (dia 10), a càrrec de SOS Racisme. El programa s'allargarà fins al febrer del 2021.

Darrera actualització: 11.11.2020 | 09:14