Aprovat inicialment un document que fixa les condicions d’edificabilitat de la Zona 15 de Terra Nostra

Dimarts, 13 de juliol de 2021 a les 00:00

L’objectiu d’aquest document és unificar els criteris urbanístics aplicables a les finques del sector.

L’Ajuntament de Montcada i Reixac ha aprovat inicialment el Pla de millora urbana de la normativa de la Zona 15 de Terra Nostra per fixar, detallar i completar les condicions d’edificació de totes les finques del sector, per tal de regular-hi l’atorgament de les llicències urbanístiques. ‘Amb aquest document pretenem clarificar la normativa a aplicar a Terra Nostra per aclarir els dubtes del veïnat i evitar conflictes i problemes de disciplina urbanística que històricament ens hem trobat en aquest barri’, ha explicat el president de l’Àrea Territorial, Jordi Sánchez.

El document pretén establir els paràmetres urbanístics normatius aplicables a l’ordenació de l’edificació, la parcel·lació mínima, l’alçada màxim el nombre màxim de plantes, les alineacions a vial, l’ocupació de les parcel·les, la intensitat d’edificació, els usos (habitatge plurifamiliar o unifamiliar) i construccions auxiliars (piscines i tanques).

En aquesta normativa no s’inclouen les façanes de l’N-150 i de l’avinguda de la riera de Sant Cugat –pendents d’una modificació de planejament– ni les finques de l’entorn del parc de Ca n’Ollé, que ja disposen d’una normativa pròpia. El govern municipal va presentar el document, que es troba en procés d’exposició pública, a l’AV, dies abans de la seva aprovació inicial, per Junta de Govern Local.

Darrera actualització: 22.07.2021 | 08:38