Aprovat el sisè pla d'asfaltat del municipi

Dijous, 4 d'octubre de 2018 a les 00:00

L'Ajuntament ha aprovat en Junta de Govern Local el pla d'obres d'asfaltat de Montcada i Reixac corresponent als pressupostos del 2018. El document preveu la millora del ferm de trams de l'avinguda de Terra Nostra i de la Riera de San Cugat, del carrer Petúnies i del pont de la Mina s'intervindrà en 5.427 m2.

Aquestes actuacions tindran un cost de 185.000 euros, dels quals l'Ajuntament finança 45.000 euros i la resta serà assumit per una subvenció de la Diputació de Barcelona. La previsió municipal és que les obres s'adjudiquin abans de final d'any. El consistori ha seleccionat aquests quatre carrers atenent a un criteri de manteniment i d'urgència. A l'avinguda de Terra Nostra s'asfaltarà la zona de davant de l'escola Mitja Costa; al carrer Riera de Sant Cugat s'actuarà en el tram entre l'escola i la font de la Font Pudenta; al carrer Petúnies, entre l'accés del metro i la cruïlla de l'aparcament del supermercat; i, finalment, s'asfaltarà tot el pont de la Mina. Les tres primeres actuacions es faran amb més profunditat perquè s'ha d'arreglar la base del carrer. Al pont de la Mina es realitzarà un fressat i un asfaltat de 3 centímetres per millorar el seu estat actual.

El president de l'Àrea Territorial, Jordi Sánchez, ha afirmat que "treballem per millorar els carrers de Montcada i Reixac tot i que sabem que aquest pla és insuficient" i ha afegit que "malgrat que no estem en època d'inversions faraòniques, i donada la situació financera d’aquest ajuntament, l'any 2019 destinarem una partida més àmplia als pressupostos perquè per a nosaltres és una prioritat el manteniment de carrers i equipaments". 

 

Darrera actualització: 04.10.2018 | 09:36