Aprovat el projecte del parc infantil de l’avinguda Terra Nostra, inclòs als pressupostos participatius

Dimarts, 3 de març de 2020 a les 00:00

La intervenció, valorada en 50.000 euros, pretén millorar l'actual espai davant de l'escola Terra Nostra i la incorporació de fanls i taules de pícnic.

L’Ajuntament de Montcada i Reixac ha aprovat el projecte per tal de condicionar el parc infantil situat a la cruïlla entre l’avinguda Terra Nostra i el carrer Antoni Pujadas, davant de l’escola Mitja Costa. Es tracta d’una de les accions a desenvolupar amb diners dels pressupostos participatius 2018-2019, que destinen un total de 250.000 euros a set actuacions.

La intervenció al parc de Terra Nostra, valorada en 50.000 euros, preveu condicionar la zona de jocs infantils i la incorporació de tres fanals i tres taules de pícnic. El grup de veïns del barri que va promoure la inclusió d’aquest projecte als pressupostos participatius en va donar el vistiplau en una reunió amb tècnics municipals celebrada a final del 2019.

Els altres sis projectes inclosos als pressupostos participatius del 2019 eren la renovació de la flota de vehicles de l’ADF La Serralada, la creació i dinamització d’elements festius per a Montcada i Reixac –projectes ja executats–, punts d’alimentació per a gats a cada barri; la dotació de més jocs infantils al parc de la Llacuna, un ecògraf per a l’atenció primària i el condicionament d’un espai per a emprenedors i autònoms.

Darrera actualització: 03.03.2020 | 13:54