Aprovades les bases de les subvencions 2021 per a les entitats

Divendres, 27 de novembre de 2020 a les 14:00

El Ple de novembre celebrat ahir, dijous 26, va aprovar les bases reguladores de la convocatòria de subvencions corresponents a l’exercici del 2021 destinades a entitats i associacions sense finalitat de lucre. 

L’Ajuntament de Montcada i Reixac destinarà 190.233 euros per a subvencions a entitats i associacions sense finalitat de lucre del municipi. El Ple va aprovar ahir a la sessió ordinària de novembre les bases que regulen la concessió d'aquests ajuts.

El regidor de Ciutadania i Participació Ciutadana, Juan Carlos de la Torre, va afirmar: "hem augmentat en 18.000 euros la mateixa partida de l’any anterior per donar resposta a les necessitats del gran moviment associatiu que existeix en aquest municipi”. El regidor ha afegit queaquestes subvencions tenen la finalitat de millorar la cohesió social del municipi, afavorir la cooperació entre el sector públic i privat, així com fomentar les iniciatives participatives promogudes des de les entitats”.

El període de presentació de sol·licituds per a la concessió d’ajuts i subvencions destinats a entitats no lucratives serà de 30 dies naturals des de la publicació d’aquestes bases al Butlletí Oficial de la Província. Les sol·licituds es podran presentar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC), amb cita prèvia o amb un formulari online disponible a www.montcada.cat per facilitar a les associacions la tramitació de la petició.

Darrera actualització: 27.11.2020 | 14:03