Aportacions al Pla de recuperació socioeconòmica del municipi

Divendres, 18 de setembre de 2020 a les 09:00

La ciutadania pot fer les seves aportacions al web de Montcada Participa fins al proper 15 d’octubre.

El consistori vol comptar amb les aportacions i suggeriments que la ciutadania pugui fer al Pla de recuperació socioeconòmica de Montcada i Reixac. El document, que ja es va aprovar al passat Ple del mes de juliol, recull les mesures municipals per pal·liar els efectes de la Covid-19 sobre la ciutadania, els comerços i les empreses locals del municipi. El Pla es pot consultar a la plataforma municipal participa.montcada.cat i les propostes es poden presentar fins al proper 15 d’octubre.

El Pla de recuperació socioeconòmica, elaborat pel govern municipal, s’estructura en dos grans apartats. D’una banda, descriu totes les mesures i actuacions fetes des de la declaració de l’estat d’alarma el passat mes de març fins al juny, en els àmbits de l’atenció a les persones, economia, comerç, fiscalitat, seguretat i habitatge, entre d’altres. D’altra banda, el document incorpora, en un segon apartat, el conjunt de mesures que es faran i que definirà el full de ruta a seguir a partir d’ara en els àmbits socials i econòmics per ajudar a reimpulsar la nostra ciutat.

El gran gruix de les actuacions que contempla el pla i que es duran a terme són accions que ja estaven previstes en els diferents plans estratègics de diverses regidories i àrees municipals i que s’havien de desenvolupar en els propers exercicis, però la crisi de la Covid-19 els fa avançar.

El Pla de recuperació socioeconòmica de Montcada i Reixac comptarà amb els recursos econòmics municipals necessaris per fer-lo possible. El pla concreta l’impacte econòmic que la crisi del coronavirus té i es replantejarà el pressupost municipal del 2020. A més, el consistori sol·licitarà i gestionarà les subvencions externes provinents d’altres administracions i institucions.

Les aportacions es poden fer a l'enllaç: https://bit.ly/3mzZ199

Darrera actualització: 18.09.2020 | 10:22