Anul·lats temporalment els cursos i tallers municipals, a excepció de les activitats educatives per a infants i adolescents

Dimarts, 20 d'octubre de 2020 a les 09:00

L'Ajuntament dona compliment a la resolució aprovada aquest dilluns per la Generalitat, de conteció de la Covid-19.

Els cursos i tallers per a persones adultes que coordina la Xarxa d'Equipaments de l'Ajuntament de Montcada i Reixac queden suspesos des d'aquest dimarts, 20 d'octubre, fins a les 0 h del 31 d'octubre, com a mesura de contenció de la Covid-19, contemplada a la nova resolució de la Generalitat de Catalunya aprovada aquest dilluns. Queden excloses d'aquesta norma les activitats de lleure educatiu per a infants i adolescents que s'ofereixen en aquests espais.

La resolució afecta al Casal de la Mina, que es tancarà perquè només acull propostes per a persones adultes, i a les activitats per a adults que es fan a la Casa de la Vila, el Kursaal, el Centre Cívic Can Cuiàs, el Centre Cívic l'Alzina –es manté el menjador social perquè la resolució de la Generalita ho permet– i el Casino de Terra Nostra. En la mesura del possible, les sessions s'oferiran en línia com a alternativa i en les activitats que no sigui possible aquesta modalitat, la intenció és que es recuperarin les classes.

D'altra banda, la resolució de la Generalitat també obliga tots els establiments comercials a tancar a les 22 h.

Darrera actualització: 20.10.2020 | 14:01