AmbHac guanya el primer premi local del Concurs ‘L’aparador’ 2022

Divendres, 23 de desembre de 2022 a les 12:00

L’Ajuntament de Montcada i Reixac ha fet avui divendres, 23 de desembre, el lliurament del diploma als cinc primers classificats a l’àmbit local del certamen que organitzen la Cambra de Comerç de Sabadell i els ajuntaments de la seva demarcació.

La botiga AmbHac ha guanyat el primer premi local –que atorga l’Ajuntament- de la 53a edició del concurs ‘L’aparador’ de Nadal, que organitzen la Cambra de Comerç de Sabadell i els dotze ajuntaments de la seva demarcació. El regidor de Comerç, Salvador Serratosa, i el regidor de Desenvolupament Econòmic, Jaume Teixidó, han visitat els cinc comerços premiats del municipi per comunicar-los el veredicte del jurat i han fet l’entrega del diploma honorífic.

El primer premi local és de 400 euros; el segon, de 300 euros; el tercer, de 200 euros; i el quart i el cinquè, de 100 euros. La resta de comerços premiats han estat Tot&Més, en segona posició; Peluquería Lola, en tercera posició; Farmàcia Relat, en quarta posició; i Rocío Perruquers, en cinquena posició. A l’edició d’aquest any, han participat un total de 15 establiments de Montcada i Reixac.

Darrera actualització: 23.12.2022 | 13:57