'Amb els cinc sentits', espais de joc i relació per a famílies i nadons

Dimarts, 27 de febrer de 2018 a les 00:00

Les activitats, 9 en total, es faran dimarts al migdia, a la Casa de la Vila, fins al mes de juny. Cal inscripció prèvia per a cadascuna d'elles.

La Regidoria d'Educació, Infància i Joventut estrena el pròxim 6 de març el cicle 'Amb els cinc sentits', un seguit de sessions per a famílies amb infants de 0 a 36 mesos que no van a l'escola bressol, tot i no ser un requisit indispensable. L'objectiu d'aquests espais és oferir un lloc per a la relació i el joc i on les famílies puguin parlar i rebre formació, en un ambient relaxat. Fins al 5 de juny, hi haurà un total de 9 sessions, que es faran els dimarts, de 15.30 a 17 h, a la Casa de la Vila (Major, 32). Les temàtiques que es tractaran durant aquests mesos són el joc, psicomotricitat, música i jocs de falda, comunicació i llenguatge, la nutrició, contes per a la petita infància i prevenció d'accidents, entre d'altres.

'El joc, a més d'aportar plaer, és una activitat que estimula, engega les habilitats cognitives de la infància i permet el seu desenvolupament social i emocional; mentre juga, la canalla experimenta de manera segura, aprèn sobre tot allò que li envolta, resol conflictes, prova nous reptes i conductes i s'adapta a noves situacions, en definitiva, el joc és una forma d'aprenentatge', ha indicat la regidora d'Educació, Infància i Joventut, Jessica Segovia.

Les activitats són gratuïtes i les places són limitades. Cal reservar plaça cada cop que es vulgui participar en una sessió, trucant al telèfon 935 726 474 (extensió 2710) o bé, enviant un correu electrònic a educacio@montcada.org. El termini d'inscripció s'obrirà una setmana abans de cada activitat i fins a tres hores abans de la realització de la sessió.

Darrera actualització: 12.04.2018 | 13:10