Alumnes del projecte Renova’t rehabiliten dues sales de l’aulari de Mas Rampinyo

Divendres, 4 de juny de 2021 a les 00:00

Una dotzena de joves de 15 i 16 anys han participat en aquesta formació, en el marc del programa Diltet, de transició escola-treball.

  • Durant el curs, que ha durat 160 hores, els 9 alumnes que han completat la formació han fet un treball que ha consistit en la pintura de les sales, del passadís i de les portes, l’elaboració d’un armari de cartró-guix i la col·locació de parquet.
  • A les dues aules reformades se’ls hi donarà un ús social amb accions, encara per concretar, en benefici de la comunitat.

Un total de 12 joves de 15 i 16 anys dels instituts La Ribera, La Ferreria i Montserrat Miró han participat al projecte Renova’t, a través del qual han rehabilitat dues aules de l’Aulari de Mas Rampinyo (carrer Baix de Sant Pere), seu del Centre de Recursos Pedagògics del Vallès Occidental 6. Els treballs han consistit en la pintura de les sales, del passadís i de les portes, l’elaboració d’un armari de cartró-guix i la col·locació de parquet.

El curs, de 160 hores, va començar a mitjan de març i ha acabat aquest dijous, 3 de juny. L’alumnat s’ha format en aplicació de pintures protectores i imprimació a la construcció, tractament de suport per revestiments de construcció, parquet i acabats de fusteria, electricitat bàsica i prevenció de riscos laborals. L’objectiu d’aquesta formació és facilitar la continuïtat de l’alumnat dins del sistema educatiu.

El lliurament de diplomes als 9 nois –entre ells, dues noies– que han completat aquesta formació es va celebrar aquest dijous amb la presència de la presidenta de l’Àrea Social, Mar Sempere, i la regidora de Cultura, Maria Rosa Borràs. Després de visitar les aules i el passadís que han reformat, la presidenta de l’Àrea Social va agrair als alumnes la seva implicació i col·laboració per adequar un espai al que en el futur se li donarà un ús social amb accions, encara per concretar, en benefici de la comunitat. “Gràcies al vostre gran treball podrem gaudir d’aquest nou espai i això us ha de servir per veure que el vostre esforç permet ajudar altres persones i té repercusions positives”, ha dit Sempere, qui també ha  animat els joves a continuar fent més cursos de formació per acabar trobant la seva vocació professional. L’acte va finalitzar amb la descoberta d’una placa commemorativa que certifica que aquestes dues sales de l’Aulari de Mas Rampinyo han estat reformades pels alumnes del projecte Renova’t en el marc del programa Diltet.

Darrera actualització: 04.06.2021 | 10:58