Alumnes de batxillerat reben el reconeixement pels seus treballs de recerca

Dimecres, 30 de maig de 2018 a les 00:00

Alumnes de batxillerat de Montcada i Reixac, Ripollet i Santa Perpètua de Mogoda van rebre ahir dimarts, dia 29, un reconeixement pel seu treball de recerca durant l’acte que es va celebrar al Centre Cívic El Vapor, a Santa Perpètua de Mogoda.

La presentació dels treballs guardonats l’organitza el Centre de Recursos Pedagògics (CRP) del Vallès Occidental VI, amb el suport dels tres ajuntaments implicats, representants del qual van presidir l’acte. En nom del consistori montcadenc, hi va assistir l'alcaldessa de Montcada i Reixac, Laura Campos. Els premis pretenen destacar tota la investigació que duen a terme els alumnes de batxillerat en l’elaboració del treball de recerca i és el professorat de cada institut el que tria les investigacions que mereixen rebre un reconeixement.

Els premis de recerca reconeixen treballs individuals o per parella. Un total de 12 alumnes de Montcada i Reixac van rebre el reconeixement. De l’institut La Ferreria: Irene Li Mullerach i Marina Rodríguez, per ' Perquè a mi? Al·lèrgies', i Laura Álamo i Sergi Farga per 'Distopies literàries'. Del Montserrat Miró, els guardons han anat a parar a Júlia de la Torre i Raquel Jiménez per 'La psicoanàlisi i la interpretació dels somnis per Sigmund Freud', i Nerea Marchena i Arnau Martínez, amb 'Veganisme: evolució i impacte en la societat'.  Del col·legi La Salle, els reconeixements han estat per a Miriam Ricolfe, amb 'Saber què pensa la societat sobre el feminisme, com afecta el sexisme que perceben i projecte de fotografia per conscienciar', i per a Laia Castiella, per 'Anàlisi dels comerços de Montcada i Reixac per crear una aplicació mòbil que faciliti la compra a les botigues de productes d'ús quotidià'. De l'institut La Ribera, els guardons han estat per a Pau Segura, per 'Nanotecnologia: com fabricar materials a escala nanomètrica?', i pera Anna Rodríguez, amb 'Eficàcia de la publicitat subliminal'.

Les fotografies del lliurament de diplomes es poden consultar a http://bit.ly/treballs-recerca-17-18.

 

Darrera actualització: 30.05.2018 | 11:29