Alguns espectacles de la programació als espais escènics s'anul·len o s'ajornen

Dijous, 26 de març de 2020 a les 00:00

La Regidoria de Cultura i Patrimoni treballa per oferir continguts en línia, com obres de teatre, tallers de manualitats o contes.

La perllongació de l’estat d’alarma pel coronavirus ha provocat l’anul·lació o l’ajornament d’alguns dels espectacles de la programació del primer semestre del 2020 als espais escènics de Montcada i Reixac. El muntatge infantil ‘Chorpatélicos’ i l’obra poètica ‘Amor oscuro’, ambdues previstes per al 19 d’abril, s’han anul·lat. Aquests dos espectacles formaven part també del cicle de poesia Poeticae, que s’ha anul·lat íntegrament. El muntatge ‘La classe’, previst per al 17 d’abril, també s’ha suspès i ‘Les coses excepcionals’, que s’havia de veure el 25 d’abril al Teatre Municipal –i que té les entrades exhaurides– s’ha traslladat al 24 de maig, a les 19 h. La funció escolar "El viaje de Ulises", prevista per a demà divendres, dia 27 al Teatre Municipal, s'ha traslladat al 30 de novembre.

Tan aviat com sigui possible es retornaran els diners de les entrades que ja s’haguessin venut dels espectacles anul·lats, pel mateix canal com se n’haguessin adquirit, per Internet si s’han comprat via www.mirteatres.cat o bé en persona a l’Auditori Municipal (plaça de l’Església, 12), un cop es torni a la normalitat i l’equipament pugui obrir les seves portes i atendre al públic. Les persones que haguessin comprat entrades per ‘Les coses excepcionals’ i no els vagi bé el canvi de data, que ho comuniquin mitjançant el correu electrònic cultura@montcada.org.

«Des de Cultura i Patrimoni estem treballant des del primer moment per donar resposta a la situació, contactant amb les companyies per buscar noves dates, sempre que sigui possible, i, d’altra banda, demanant a les empreses que han actuat a Montcada i Reixac continguts per oferir en línia», ha explicat la regidora de Cultura i Patrimoni, M. Rosa Borràs. L’edil ha explicat que les biblioteques també ofereixen a diari (18 h) ‘Contes confinats’ mitjançant les xarxes socials i d’altres activitats, com tallers de manualitats i danses. També s’ofereix la lectura, per capítols, dels llibres sobre història de Montcada i Reixac editats pel Museu Municipal i protagonitzats pels personatges Alícia i Orisos. «El Servei Local de Català està treballant per oferir pròximament via Internet els cursos al seu alumnat», ha indicat Borràs.

Darrera actualització: 26.03.2020 | 16:30