Ajuts econòmics per pagar el tribut metropolità i la taxa de tractament de residus de l’any 2020

Dijous, 10 de juny de 2021 a les 00:00

Impulsats per l’Àrea Metropolitana de Barcelona, els poden demanar les persones físiques propietàries d’un habitatge amb ús residencial habitual i les activitats econòmiques perjudicades per l’aplicació de l’estat d’alarma decretat durant la pandèmia de la Covid-19.

L’Àrea Metropolitana de Barcelona ha tret una convocatòria d’ajuts econòmics relacionats amb el tribut metropolità (TM) i la taxa de tractament de residus (TMTR) que afecta tant a domicilis com a activitats econòmiques. En referència al pagament del TM, poden demanar aquesta ajuda les persones físiques propietàries d’un habitatge amb ús residencial habitual i que hagin efectuat el pagament d’aquest tribut dins del període voluntari de recaptació. Pel que fa al tribut TMTR, poden accedir-hi les persones físiques residents en un habitatge habitual amb subministrament domiciliari d’aigua i que paguen l’esmentada taxa per mitjà del rebut emès per la companyia subministradora. D’altra banda, les activitats econòmiques perjudicades per l’aplicació de l’estat d’alarma derivat de la gestió de la pandemia de la Covid-19 també poden demanar l’ajuda d’aquests dos tributs.

Aquesta sol·licitud es pot demanar de manera telemàtica o de forma presencial, amb cita prèvia. Es pot demanar més informació al telèfon 93 506 94 89, de 9 a 14.30h.

 

Darrera actualització: 10.06.2021 | 15:06